Mikä ihmeen EnduranSere?

EnduranSere tarjoaa monipuolisesti valmennus ja liikuntapalveluita pääsääntöisesti Karkkilan ja Vihdin alueella. Sijaintisi ei kuitenkaan ole este toimivalle valmennussuhteelle, mikäli pystyt omatoimisesti treenaamaan ja toteuttamaan ohjelmaa itseäsi kuunnellen. Slogan ’kestävään liikuntaan’ viittaa sekä kestävyysurheiluun että monipuoliseen liikuntaharrastamiseen osana arkirutiineja.


Timo Serenius on nimeni ja olen Vihdistä kotoisin oleva keski-ikäinen liikuntaan ja valmennukseen uudelleenhurahtanut yrittäjä. Päätoimenani on konttorityö erilaisiin eläinjalostukseen liittyviin töihin liittyen. Katso lisää etusivulta.


EnduranSere:n kautta tarjoan liikuntapalveluita muun yrittäjyyden ohessa. Itse pidän eniten ulkona tapahtuvasta liikunnasta ja kestävyysurheilusta (juoksu, polkujuoksu, hiihto, vaellus), mutta myös näiden lajien harrastusta tukee monipuolinen voimaharjoittelu.


Valmentamisen teoreettista osaamista olen kartuttanut kouluttautumalla auktorisoiduksi personal traineriksi (ATP) ja suorittamalla hiihdon B-lajiosan kilpahiihtourani aktiiviaikoina. Lisäksi seuraan tietysti aktiivisesti alaa ja imuroin tietoa ja ideoita erilaisista artikkeleista.


Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluista tai kerro millainen liikuntaan tai elämäntaparemonttiin liittyvä projekti kiinnostaisi!


Urheilijan ravitsemus

Liikkujan ja urheilijan ravinto perustuu monipuoliseen ‘kotiruokaan’. Suosittelen kaikille lautasmallin noudattamista ja rentoa suhtautumista ruokailuun.


Kovaa treenatessa ja kilpailusuorituksissa polttoainetta kuluu enemmän ja palautuminen nopeutuu, kun sekä proteiinia että energiaa nautitaan nopeasti treenin jälkeen.


Kauttani saat myös High5 urheiluravinteet ja juomat. High5 tuotteet on suunniteltu parantamaan nopeutta sekä tehostamaan suoritusta pitkäkestoisissa harjoituksissa ja kilpailuissa.


Kysy rohkeasti lisää vinkkejä ja ota yhteyttä!!


START voiteet ja voitelupalvelu

Hiihto on välineurheilua ja harrastuksen nautinto kasvaa huomattavasti, kun sukset luistaa ja pitää. Mikäli haluat vinkkiä voiteluun tai voiteluttaa suksesi, niin ole yhteydessä.


Kauttani saat myös START voiteet ja tarvikkeet nopealla toimituksella ja sopivaan hintaan.


Kysy rohkeasti lisää!